Een bewezen succesvolle aanpak.

Workflow optimalisatie - Ecommerce manager

Met 15 jaar ervaring in e-commerce en sales, bied ik een unieke, beproefde aanpak die jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt. Ik begin met het grondig analyseren van jouw huidige sales processen, identificeer verbeterpunten en kansen. Vervolgens combineer ik geavanceerde sales automatiseringstechnieken met de kracht van artificial intelligence (AI) om deze kansen te benutten. Hierbij focus ik op het optimaliseren van verbindingen tussen applicatiedata, waardoor processen worden versimpeld en efficiënter gemaakt. Van strategiebepaling tot daadwerkelijke uitvoering, ik sta aan je zijde om jouw sales organisatie te transformeren en groei te stimuleren.

samenwerking en

mijn toegevoegde waarde

Volledig redesign en re-platforming van livis.nl. Opzet sales / crm automation & email optimalisatie. SEO optimalisatie. Aansturing dev team.

Duur opdracht: 2.5 jaar

Bouw shop, marketing automation, online marketing. Aansturing extern dev team. Build 3D configurator. 

Duur: 5 jaar

Marketing advies en google advertisement + social advertisement en ecommerce support.

Opdracht: ongoing

Replatforming naar Headless Shopify PLUS. 

Duur opdracht: 4 maanden

Lead management, marketing automation. Online marketing en content management. Webshop strategy en bouw. Affiliate management. Marketing samenwerkingen

Opdracht: Ongoing

?

Meer weten of samenwerken? Laten we koffie drinken

 

Wat mij anders maakt

mijn kompas in actie.

Samen je workflow optimaliseren

integriteit en vertrouwen

Bij mij staat integriteit en vertrouwen centraal. Ik bouw solide systemen en relaties, waarbij de bedrijfsbelangen altijd voorop staan.

Creativiteit en innovatie

Bij proces automatisering combineer ik creativiteit met innovatie, waardoor unieke strategieën ontstaan die je bedrijfsprocessen optimaliseren en groei stimuleren.

jouw merk voorop

In mijn werk staat jouw merk voorop. Met een brand-first aanpak zorg ik dat elke strategie en oplossing naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit en bedrijfswaarden.

Leer mij kennen

ecommerce manager is een mens en geen robot