Ik help je verder als

Freelance product owner

Introductie

In de snel veranderende e-commerce wereld, neem ik, als Freelance Product Owner, een cruciale rol op mij. Ik werk nauw samen met de E-commerce Manager om productstrategieën te ontwikkelen die jouw digitale groei stimuleren.

Mijn Verantwoordelijkheden en Taken

Ik creëer en onderhoud een product roadmap die aansluit bij jouw bedrijfsstrategie.

Stakeholder Management

Ik communiceer effectief met alle betrokkenen, inclusief de E-commerce Manager, om de productdoelstellingen helder te presenteren.

Sprint Planning

Ik leid sprint planningsessies om ervoor te zorgen dat doelen binnen de gestelde termijnen worden bereikt

Backlog Management

Ik prioriteer taken en features op basis van hun waarde voor jouw bedrijf en klantfeedback.

Product owner ecommerce

In e-commerce ben ik, als jouw Freelance Product Owner, de bewaker van het product. Ik ben verantwoordelijk voor het definiëren van de productvisie en het omzetten ervan in een uitvoerbare roadmap. Mijn primaire taak is het in balans brengen van jouw klantbehoeften met de bedrijfsdoelen, en het zorgen voor een vlekkeloze integratie van nieuwe productfuncties.

jouw vragen beantwoord

De meest gestelde vragen

Ik integreer AI-technologieën om gegevensgestuurde beslissingen te nemen, wat leidt tot effectievere productontwikkeling en klanttevredenheid.

Ik werk hand in hand met de E-commerce Manager om ervoor te zorgen dat onze doelen op één lijn liggen en dat jouw e-commerce platform optimaal presteert.

Door mijn focus op klantgerichte productontwikkeling en efficiënt projectbeheer, streef ik naar een hogere ROI voor jouw e-commerce activiteiten.

Freelance ecommerce manager

Ik coördineer content en development teams, implementeer marketing automation tools en optimaliseer de gebruikerservaring over alle digitale touchpoints.

Freelance CRM manager

De waarde van effectief CRM-beheer is enorm. Ik help je met structureren, segmenteren en automatiseren. Met als resultaat een effectieve standaard.

Freelance Growth Hacker

Ik faciliteer snelle groei voor bedrijven, producten of diensten. In de dynamische (startup)omgeving ben ik gericht op het behalen van snelle resultaten met beperkte middelen, gebruikmakend van creatieve en kostenefficiënte marketingmethoden.

Training & Workshops

Breng je team up-to-date met de nieuwste inzichten, tools en strategieën in B2B automatisering, AI, CRM, of Online marketing.

Een training op maat voor jou organisatie.

mijn diensten

Freelance diensten

Flexibel inzetbaar met een helder plan gericht op resultaat.