Joost

Joost

Al jaren een eCommerce enthousiast. Continu op zoek naar nieuwe manieren om online verkoop slimmer te maken.

Dé oplossing voor verkoop op afstand. 

 

Neem je klant mee door je site met één druk op de knop. Dat is wat eComSURF voor je kan doen

 

Op afstand. Een term die onlosmakelijk verbonden is met de coronacrisis. Vergaderingen op afstand, colleges op afstand en zelfs familiebijeenkomsten op afstand. Wat een jaar geleden onwerkelijk leek, is nu werkelijkheid. De wereld veranderd, op afstand is booming.

 

Sales op afstand. Minder gebruikelijk, maar minstens zo gemakkelijk.

 

Behaal 40% meer online sales met eComSURF. Wij brengen jouw klantreis naar een hoogtepunt door te co-browsen, oftewel ‘samen surfen’.

 

Start met druk op de knop een co-browsesessie. Deel eenvoudig een uitnodigingslink met je bezoeker via mail, SMS of WhatsApp of start een sessie via de integratie met de grootste chatproviders: Zendesk, Olark, Livechat, Intercom én Salesforce.

 

Start eComSURF sessie. De klant gebruik de toetscombinatie CTRL – ENTER op de website.

Er verschijnt een pincode in beeld. 

 

 

Start een Co-browse sessie op je website - Dé manier voor verkoop op afstand

 

 

Samen surfen door je site doe je met eComSURF. met één druk op de knop verbind je een bezoeker met een medewerker. Update een chat naar een videocal en loop samen door de website.

De medewerker pakt de call op in de wachtrij en er is 1 op 1 contact.

 

 

EcomSURF - Surf samen door je site door de klant te accepteren in de wachtrij

 

 

In het eComSURF dashboard neem je je klant aan. Met één klik ben je verbonden met je klant en loop je samen door je site, shop of applicatie heen. Dé oplossing voor verkoop op afstand.

EcomSURF maakt online contact persoonlijker dan ooit. Deel de browser en start een videochat, zoals we die kennen van de online vergaderingen. Met eComSURF voer je op afstand een verkoopgesprek, zo vanaf je website, applicatie of webshop.

 

 

Video Chat - Verkoop op afstand

 

 

Start videochat zo vanuit de sessie. 

 

Is videochat een té hoge drempel voor je bezoeker? Geen probleem. Schakel de camerafunctie uit of houd het op een eenvoudige chatsessie.

Leid tijdens het chatten je bezoeker door je webshop heen.

Je klant door je website heen leiden doe je met het aanbrengen van penmarkeringen op het scherm van de bezoeker. Markeer opties of geef aanwijzingen en loop zo gezamenlijk door het bestelproces heen.

 

Livis.nl een klant van Ecommerce-manager.nl gebruikt hier de pen markeerstift om een bezoeker de weg te wijzen op de site.

 

 

Geef aanwijzingen met een penmarkeerstift.

 

 

Verkoop op afstand, leidt de klant door de site en geef aanwijzingen met een penmarkeerstift.

Neem zelf het heft in handen door de controle over te nemen. Wijs je klant letterlijk en figuurlijk de weg door hem naar de juiste pagina te navigeren. Geef alle informatie die nodig is om van je bezoeker een klant te maken. Gebrek aan informatie is verleden tijd met eComSURF.

 

 

Wissel de controle om in co-browse sessie

 

 

Wissel de controle om tijdens een eComSURF sessie. Verkopen op afstand is nog nooit zo makkelijk geweest. Sta in contact met je klant en surf samen door je site, app of webshop.

De klant is enthousiast over je product of dienst? 

Stel direct een koopcontract of offerte op, samen met je klant. Onderteken het met een digitale handtekening.

Contact 

 

      [email protected]

 

 085.1307481

 

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte