Shopify webshop laten bouwen 

10 redenen waarom


1.Flexibiliteit van Shopify

Shopify biedt je alles wat je als kleine en grote webwinkel nodig hebt om online en offline te verkopen. Een robuust en vriendelijk geprijsde webwinkel oplossing die met je mee groeit. Van 100 euro omzet tot miljoenen in de maand. Voor ieder type klant biedt Shopify een oplossing.
Ben je een kleine ondernemer met een klein assortiment? Voor een paar tientjes in de maand heb je een webwinkel verbonden met alle betaalmethoden die je tegenwoordig nodig hebt. Ook het verbinden van je voorraadsysteem of boekhoudsysteem is vaak al “out of the box” mogelijk. Met de App Store van Shopify heb je duizenden applicaties die je kan toevoegen aan je webwinkel.

2. Functies in Shopify

De mogelijkheden om makkelijk functies aan de webwinkel toe te voegen. Zoekmachine vriendelijke maken van je catalogus en het koppelen van je email & marketing tools is iets wat Shopify onderscheid van de rest. Het systeem is populair bij zowel developers / programmeurs alsook bij webwinkel eigenaren. Dit zorgt voor een gigantische community die dagelijks nieuwe tools en systemen ontwikkelen. Denk aan de koppeling met je boekhoudsysteem. Dit is in veel gevallen in een handomdraai gedaan doordat er kant en klare applicaties bestaan om dit voor elkaar te krijgen.


3. Marketingautomation en tools in Shopify

Naast het verbinden van je backend systemen zoals Boekhouding, CRM, ERP en dergelijke, bestaan er voor Shopify veel mooie oplossingen op het vlak van Marketing. Denk aan Email automation oplossingen zoals Active Campaign en Mailchimp. Deze applicaties zijn naadloos te integreren.
Ook wordt data en gebruikersinformatie mooi gedeeld met je marketing systemen, hierdoor ben je in staat om op het juiste tijdstip en op de juiste plek je product online te tonen via de verschillende kanalen.
Omnichannel Marketing. Dat is waar het  om draait. Gevonden worden op alle kanalen. Of het nu Amazon, Bol of Instagram is, je producten ontsluiten op het juiste kanaal op het juiste moment, dat is waar het om draait. Dat is iets waar Shopify erg sterk in is.

Via de onderstaande banner kan je 14 dagen gratis een Shopify shop uitproberen.

Heb je langer dan 14 dagen nodig?

Laat het ons weten en we helpen je met de opzet van een ontwikkelomgeving. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


4. Betaalmethodes Shopify

Shopify biedt “out of the box” een groot aantal betaal mogelijkheden aan. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om zelf je betaal provider aan te sluiten, dit is vaak een kwestie van koppelen en configureren. Ook hier zijn veel Payment Service Providers klaar voor een naadloze integratie met Shopify. Dit scheelt je dus weer veel tijd en moeite om te koppelen. Van Ideal tot achteraf (gedeeltelijk betalen), het kan allemaal met de betaal mogelijkheden van Shopify en haar partners.


5. Verzending en fulfillment

Ook hier geldt weer; out of the box biedt Shopify veel mogelijkheden om relatief makkelijk te verbinden met de vervoerder of fulfillment partij. Via de goed ontwikkelde API kan een verbinding worden gemaakt zodat orderdata, product en klant data op de juiste plek kan worden ontsloten.


6. Robuuste programmeer code Shopify 

Shopify is geschreven in een robuuste programmeertaal Ruby. Daarnaast heeft Shopify haar eigen templating systeem ontwikkeld waar makkelijk en snel aanpassingen gedaan kunnen worden in je design. Dit scheelt in de kosten. Shopify ontwikkeling is betaalbaar en efficiënt. Daarnaast zijn er een groot aantal applicaties te vinden die de functionaliteit kunnen uitbreiden in je webshop. Bijkomend voordeel is dat deze vaak erg goed en intensief zijn getest voordat ze de Shopify app store in zijn gekomen. Deze kwaliteitscontrole is vooral een grote plus ten opzichte van “open source” pakketten zoals Woocommerce en Magento.


7. B2B en B2C

Voor zowel B2B en B2C heeft Shopify een oplossing. Met Shopify Plus is het namelijk mogelijk om een B2B Wholesale webwinkel toe te voegen. Daarbij betaal je een vast bedrag per maand en heb je de mogelijkheid om je B2C en B2B webwinkel naast elkaar te draaien. Het is doorgaans interessant om met Shopify Plus te starten als je meer dan 800.000 euro aan omzet doet in een jaar.

Ben je nog niet groot genoeg voor Shopify PLUS en zijn wholesales (B2B) kanaal, dan kan je altijd nog kiezen voor een Shopify advanced of standard pakket en er een tweede (b2b) winkel naast zetten.

Kortom: Voor zowel B2B (wholesale) als B2C (consumenten verkoop) zijn er goede oplossing te vinden binnen Shopify.


8. Shop management Shopify

Een ander voordeel van Shopify is wel het gebruik van het systeem. Er is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijke interface. Je ziet aan alles dat er is nagedacht over functies en waar deze functies moeten komen. Het kleur gebruik, de snelheid en de doorzoekbaarheid is erg goed en logisch. Vooral als je de vergelijking trekt met Magento, Woocommerce of Lightspeed. Dan scoort Shopify ook op dit vlak stukken beter dan zijn concurrent.


9. Onderhoud, hosting & veiligheid

Zoals bij ieder SaaS systeem (software as a Service) is het zo dat de hosting en de doorontwikkeling en updates bij de prijs inbegrepen zitten. Nieuwe en slimme oplossingen worden voor iedereen uitgerold en hiermee ben je altijd up to date. Ook op het gebied van beveiliging biedt Shopify een groot voordeel ten opzichte van zijn concurrent. Shopify is namelijk PCI compliant. Dit is een standaard die strikte voorwaarden stelt aan je software beveiliging. Aan al deze voorwaarden wordt voldaan bij Shopify.

Shopify daagt programmeurs uit om het systeem te “hacken” zo willen ze zorgen dat het systeem schoon blijft van lekken. De Hacker die een lek ontdekt wordt beloond.


10. Support en Community

Nog een reden om te kiezen voor Shopify is vanwege de community (mensen die het gebruiken en informatie delen) erg groot is. Ook de support afdeling is zeer actief en behulpzaam. Hierdoor zijn vragen snel beantwoord en oplossingen snel gevonden.

 

Hulp of advies nodig bij jouw Shopify webshop?

Shopify proberen? Wij zetten het gratis voor je op

Contact 

 

      [email protected]

 

 085.1307481

 

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte