Content marketing & strategie

 

Het maken van onderscheidende content die raakt, beweegt en misschien nog wel belangrijker, vindbaar is en converteert. Dat is waar wij goed in zijn.

Met een team van content en online marketing specialisten helpen wij onze klanten met het creëren van de juiste en relevante content met als doel een betere vindbaarheid en een hogere conversie. 

 

Content marketing: doelen stellen & meten

 

We stellen doelen en passen de content erop aan. We meten continu en sturen bij als het beter kan.

Hoe? We meten en creëren waardevolle inzichten door gebruik te maken van s’werelds 45 meest geavanceerde online marketing tools. En dit allemaal in één systeem.  Wij noemen dit platform M.

 

Content marketing: De techniek

 

We meten niet alleen de kwaliteit en leesbaarheid van de content, we gaan verder dan dat. We controleren de achterliggende techniek, we duiken in je website of webshop en controleren, stap voor stap, alle belangrijke technische elementen die ervoor zorgen dat je nog beter gevonden gaat worden.

 

Content marketing:  Zelf doen, uitbesteden of een mix.

 

We bepalen samen waar de behoefte ligt. We kunnen het gehele content marketing traject uit handen nemen of je doet het helemaal zelf. Zo zoeken we naar de ideale vorm die past binnen jouw budget en ambitie.

Door onze gratis site check te laten doen, worden kansen inzichtelijk. Dit kost helemaal niets. Neem hiervoor contact met ons op en we gaan voor je aan de slag.

Content marketing: Een investering die, met soms een beetje geduld en met de juiste aanpak, zichzelf dubbel en dwars zal terugverdienen. 

Contact 

 

      [email protected]

 

 085.1307481

 

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte